onsdag 28 januari 2009

Skinkrulader med keso och gräslöksröra

Ingredienser - 4 portioner
8 skivor rökt skinka ( stora skinkskivor)
olivolja
1 vitlök, finhackad
2 msk gräslök, finhackad
1 burk keso
salt och svartpeppar

Gör så här - när du vill ha kalla rulader: (tar ca 10 minuter)
Lägg ut skinkan och pensla med olivolja, salta och peppra. Strö över keso, gräslök och vitlök och rulla ihop till rulader. Servera med valfri sallad.

Gör så här - om du vill testa på att värma ruladerna: (tar ca 1 timme)
Knyt om med hushållssnöre eller fäst med tandpetare runt ruladerna. Tillsätt 1 gul lök och 1 vitlök, finhackade, och fräs utan att det tar färg.
Lägg i ruladerna och bryn dem lite lätt runt om. Voila - färdigt.

Ett bra tips att servera till ruladerna, kalla som varma, är ugnsbakade tomater eller en enkel sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar