måndag 10 september 2007

Renskavssallad med tomat, rödlök och champinjoner

Så här gör jag min renskavssallad.

Räcker till 2-3 personer

Gör i ordning en grönsallad med
1/2 gul och
1/2 röd paprika
1/2 rödlök skivad i halvmånar
lite gurka eller annat du vill ha i.

Stek renskaven i panna och när renskaven är brynt lägger du i
6-8 grovt hackade champinjoner
1/2 rödlök skivad i halvmånar.
Stek på svag värme tills champinjonerna börjar att mjukna.
Lägg då i 2 tomater smalt skivade med kärnhuset borta. Rör om så att tomaterna hinner ljumna, fördela röran över salladen och ät direkt.

Perfekt dressing till är Dijon-crème-fraîche
Rör ihop
1 msk dijonsenap
2 dl crème-fraîche
och salta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar